مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک متوفی

با سلام خدمت شما. بعد از فوت پدر بنده که پلاک به نام ایشون بود و 2 سالی هستش که از دنیا رفتند آیا راهی هستش که بتونم پلاک رو به نام خودم بزنم. (یادگاری و فقط جنبه حسی و عاطفی)...ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ابتدا گواهی حصر وراثت بگیرید سپس از سایر به راست وکالت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا باید درخواست انحصار وراثت دهید وراث مشخص شود و راست وکالت بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید درخواست انحصار وراثت دهید وراث مشخص شود و از آنها وکالت بگیربد وکالت بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از انحصار وراثت و اخذ وکالت از بقیه وراث میتوانید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید سایر وراث راضی باشند