مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم شلاق شرب خمر

سلام
من به اتهام شرب خمر به 80 ضربه شلاق حدی محکوم شده ام آیا میتوانم اعتراض به رای صادره کنم و در ضمن من کمر خودم را عمل جراحی انجام دادم و در مهره های کمرم پلاتین دارم لطفا کمک کنی تا بتونم لایحه ای دفاعیه و اعتراض ارسال کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مستند و مستدل دفاع کنید اعتراض
تحت نظارت وکیل دادگستری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فعلاً تجدیدنظر خواهی کنید و با ارائه توبه نامه موضوع را پیگیری کنید.
اگر رای تایید شده می توانید با ارائه مدارک پزشکی موضوع را پیگیری کنید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام جهت تهیه لایحه نیاز به بررسی دادنامه هست ولازم هست تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم لایحه دفاعیه از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

هادی احتساب

جناب آقای هادی احتساب :

با سلام و عرض احترام.
در خصوص اعتراض به رای می بایست بر بنده مورد مطالعه قرار بگیرد،اما در صورتی که خود شما اصل شرب خمر را قبول دارید بهتر آن است که موضوع عدم توانایی تحمل اجرای شلاق حدی را به اطلاع برسانید در صورت تایید این موضوع،چگونگی اجرای حد در این مواقع در قانون پیش بینی گردیده است.
«سبز باشید و پایدار»

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما می‌توانید در مدت مقرره قانونی اعتراض به حکم نمایید همچنین در حین اجرای حکم نیز استناد به بیماری کمر نمایید قبل از آن جهت اخذ راهنمایی تخصصی می‌توانید از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید تجدید نظر خواهی نمایید اما اگر سابقه نداشته باشید می‌توانید امیدوار باشید در غیر این صورت شلاق جاری خواهد شد و مجازات شما به تعویق می‌افتد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مجازات حدی باید اجرا گردد
شما بعد از صدور حکم قطعی ، باید به قاضی اجرای احکام مراجعه و مستندات مربوط به بیماری خود را ارائه نمایید تا اجرای مجازات به تاخیر بیفتد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قبل از مراجعه به دادسرا و کلانتری باید از وکیل کمک می گرفتید.
الان باید اعلام کنید که شرب خمر نکردید یعنی انکار کنید