مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم شلاق حد شرب خمر

با سلام و عرض ادب
پسر بنده 21 سالشه متاسفانه چند ماه پیش در یک جشن تولد شرکت کرده و ظاهرا مشروب هم بوده و ایشون بدون آگاهی از محتویات لیوان مقداری از آن را خورده .در همان زمان پلیس امنیت اخلاقی وارد مجلس می شود و همه را تست الکل میگیرند و به بازداشت می برند. و نتیجه تست ایشان هم مثبت بوده . در دادیاری بیان کرده که من نمیدانستم لیوان حاوی مشروب است و به هوای شربت مقداری از ان نوشیدم و بعد از متوجه شده انرا داخل گلدان کنارم ریختم و...
در نهایت حکم صادره برای فرزنده بنده و یکی از حاضرین 80 ضربه شلاق حد محکوم شدند و بقیه با توجه به مثبت بودن تست الکل تبرعه شده اند. راهنمایی بفرمایید چگونه به حکم صادره اعتراض کنیم. با سپاس

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرونده باید مطالعه شود تا حسب اظهارات دقیق که در صورت جلسه دادگاه توسط فرزندتان بیان شده و مکتوب شده دفاع مناسب را انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مهلت قانونی میتوانیدبه رای صادره اعتراض کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام پرونده باید مطالعه شود تا حسب اظهارات دقیق که در صورت جلسه دادگاه توسط فرزندتان بیان شده و مکتوب شده دفاع مناسب را انجام دهید