مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقيف خودرو به علت شرب خمر.

سلام و عرض ادب خدمت مشاورين محترم، ماشين بنده به علت شرب خمر توقيف شده امروز به دادسراي ناحيه ٣٨ مراجع كردم، براي رفع آن.
خودرو من به نام مادرم است ولي راننده خودرو خودم بودم و آنجا هر چه صحبت كردم با من همكاري نكردن و گفتن بايد مادر شما براي رفع توقيف بيايد، آيا با تهيه وكالت نامه از مادرم مي توانم اقدام كنم به رفع توقيف؟ و عنوان وكالت نامه بايد چه باشد؟ و با وجود وكالت نامه باز رئيس دادياري ميتواند همكاري لارم را نكند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت تنظیم وکالت‌نامه به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

وکالت نامه جهت مراجعه به دادگاه فقط توسط وکلا امکان دارد و وکالتنامه دفترخانه در دادگاه پذیرفته نمیشه جهت انجام اعمال شخص دیگر

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

با سلام جهت تنظیم وکالت‌نامه به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.در محضر وکالتنامه را تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکالت نامه جهت مراجعه به دادگاه فقط توسط وکلا امکان دارد و وکالتنامه دفترخانه در دادگاه پذیرفته نمیشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفترخانه اسناد رسمی نسبت به تنظیم سند اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام جهت تنظیم وکالت‌نامه به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید