مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند سرمایه گذاری

سلام وقت بخیرمن چندروز پیش در تلگرام توسط کسانی که نمیشناسم اد شدم توی شرکت سرمایه گذاری وبعدازاون اعتماد کردم ومبلغ5 میلیون تومان سرمایه گذاری کردم طبق قرار میبایست 24 ساعت بعد سوددهی شروع بشود ولی هرچی دیگه به آیدی اون شخص که پول رو واسش واریز کردم پیام میدهم جوابگو نیس و کلا دیگر آنلاین نمیشود خواستم سوال کنم چطوری باید پیگیری کنم یا شکایت؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید مدارک شما دیده شود کلاهبرداری نیازمند شرایطی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کلاهبرداری است
شما می بایست شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع رد مال مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی تحت عنوان کلاهبرداری از طریق دادسرای جرایم رایانه‌ای و یا پلیس محترم فتاح پیگیری کنید