مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی سایت خارجی

سلام یه من در یه سایت خارجی پولی سرمایه گذاری کردم اما حالا بهم برنمیگردونن چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید ولی بعید به نظر میرسد موفق شوید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

موضوع شما قابل بررسی در پلیس فتا خواهد بود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً این گونه سایت ها چون در ایران نمایندگی ندارد سخت و دشوار است استرداد وجوه