مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه تام

سلام وقت بخیر
چون ادبیات حقوقی و نمیدونم، عامیانه سوالمو میپرسم.. لطفا اگر ممکنه پاسخ بدید ممنونم.
پدر بنده در سال 77 بخاطر اینکه در اون زمان شغلی نداشت و پدرشم شهید شده بود، از طرف بنیادشهید یک نونوایی به اسمش دراومد که مشغول به کار شود در روستا ولی درهمون زمان در آزمون استخدامی اداره فنی و حرفه ای که شرکت کرده بود قبول شد و اومد شهر و تو نونوایی کار نکرد ولی خب پروانه کسب و سند به اسم پدر بنده است تا چندسال پیش که عموی بزرگم بدون این که پدرم رو کاملا آگاه کند اون رو برد محضر خونه و به ترفندی وکالت تام گرفت از ایشون و پدرم متاسفانه چند وقت بعد متوجه شد که چه کلاهی سرش رفته،بعد سهمیه آرد به اسم پدرم بود و ایشون هم رفت مرکز غله و سهمیه رو بست ولی عموم به خاطر اینکه وکالت داشت تونست بازش کند و به اسم خودش کند. مدیر مرکز غله به پدرم گفت میتونی ازش شکایت کنی و اظهار کنی که این آقا تا زمانی که بدهیش رو به من پرداخت نکرده نمیتونه سهمیه ارد بگیرد، چون سهمیه آردی که با اسم پدرمن تا الان گرفته حدود یک میلیارد و خورده ای میشود عذرمیخوام طولانی شد ولی با این وضعیتی که شرح کردم آیا منطقی هست که پدرم شکایت کند یا راهی هست که بتونه اصلا تعطیلش کند؟ لطفا اگه چیزی هست بگید که اقدام کنیم
ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی مدارک و مستندات است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اینکه منطقی می‌باشد یا خیر خب یک تصمیم شخصی است که برادر می‌بایست از برادر خود شکایت کند اما در صورتی که قصد شکایت داشته باشند می‌توانند حق خود را دریافت کنند

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. وقت بخیر. نیاز به مطالعه وکالتنامه است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا در این موضوع باید دید که متن وکالت نامه‌ای که پدرتان به عمویتان داده است چه چیزی بوده و شرح وظایف وکیل نیز چه بوده است لذا در این خصوص نیاز به توضیحات شما میباشد، در صورت نیاز می‌توانید از طریق دادراه با بنده تماس تا راهکار قانونی در این خصوص به شما ارائه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست دادخواست حقوقی
به طرفیت وکیل اقامه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

متن وکالت‌نامه در این موضوع مهم‌وباید بررسی شود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید وکالتنامه بررسی گردد ولی خب پدر می‌تواند شکایت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.