مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک پیش خرید شده

با سلام
یک واحد آپارتمان به صورت پیش خرید از سازنده که به صورت مشارکت با مالک زمین ساخته شده خریداری کردم بعد از اتمام ساخت و تحویل واحد به بنده وقبل از اخذ سند سازنده به دلایلی متواری شد با مراجعه به مالک زمین خواستار دریافت سند واحد شدم که مالک زمین عنوان کرده که سازنده برای چهار طبقه پروانه ساخت گرفته و شش طبقه ساخته و واحد های بدون پروانه مشمول تبصره ماده شش شده و شامل جریمه سنگین کردیده سوال من‌ این است که با توجه به این که ملک با صورت مشارکت ساخته شده و مالک زمین به خاطر آن که واحد بیشتری به او رسیده سکوت کرده من می توانم از مالک زمین مطالبه سند ملک را داشته باشم آیا مالک زمین موظف به این هست که عوارض شهرداری را پرداخت کند و بعد از اخذ پایان کار و دریافت سند سند من رو تحویل دهد؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به قرارداد سازنده ومالک وپیش خریدار دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص قسمت اول سوال می‌بایست قرارداد شما بررسی شود که چه اشخاصی حق انتقال به شما را داشتند در غیر این صورت می‌توانید تمام خسارات را بپردازید و سند بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که جریمه پرداخت نشده و پایانکار اخذ نشده است امکان اخذ سند وجود ندارد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بله. باید قرارداد مشارکت و قرارداد شما مطالعه شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به قرارداد منعقد بین طرفین دارد