مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول از بدهکار

سلام خسته نباشید ببخشید مزاحم شدم
من به شخصی مبلغ 25 میلیون تومان رو به عنوان قرض دادم و در شرایطی خیلی خاص بودم اعتماد کردم ازش چک و سفته نگرفتم حالا بعد از 2سال دیگه جواب تلفن رو نمیده و منزل رو عوض کرده از اون محل رفته من فقط پرینت حسابم رو که مبلغ 25 میلیون تومان به حسابش واریز شده رو دارم چطور میتونم پولم رو ازش پس بگیرم خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
من یک دفعه ام اقدام به شکایت از طریق دفاتر قضایی کردم ولی متاسفانه پیگیری نشده دادگاه ازم آدرس دقیق شو خواسته منم نداشتم بدم بخاطر همین مختومه شده پرونده با این وجود که طرف ثنا داره و سابقه زندانم داره

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید درخواست مجهول المکان کنید تا اگهی روزنامه شود

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست مطالبه وجه دوباره با مستندات کامل بدهین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه پرینت بانکی دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت بانک از حسابتان و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.