مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد وجه قرضی

سلام
سال 97 و98، طی دوفقره واریزی ،یکی از طریق ساتنا ودیگری بادستگاه عابر یا کارتخوان، مبلغی به حساب یکی از اقوام جهت انجام کاراقتصادی بدون اخذ رسید ویا قراردادی واریز کردم که پس ازاختلاف خانوادگی این وجه رامسترد نمی نماید.
راهی برای طرح شکایت و اخذ وجه بعد از گذشت چندسال وتوجه به کاهش ارزش پول، وجود دارد؟
باتشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با توجه به پرینت بانکی درخواست مطالبه وجه مطرح نمایید به هم آه خسارت تاخیر تادیه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست مطالبه وجه بدهید و خسارت تاخیر تادیه

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا اظهارنامه دهید و در مرحله بعد دادخواست مطالبه وجه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه نکرد سپس دادخواست دهید
مبالغ به نرخ روز محاسبه نمیشود اگر سند تجاری نباشد
از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست خسارت تاخیر تادیه تعلق می‌گیرد