مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه قرض داده شده

سلام من با یک آقایی آشنا شدم و به او 20 میلیون قرض دستی دادم که2میلیون هم کارت به کارت کردم حالاکه پولم رو میخواهم ازدادنش امتناع میکندوتلفن منو هم بلاک کرده وهروقت هم به محل حضورش میرم به بهانه های مختلف منو تحویل پاسگاه میدهدکه پاسگاه هم از من تعهدگرفته که حق ندارم به سمت محل حضور اون برم وسندی هم ندارم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمایید امکان موفقیت وجود دارد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

استرداد وجه اول اظهارنامه بدید بعد دادخواست استرداد وجه مطابق ماده 265 آیین دادرسی مدنی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که مدرک و دلیلی نداشته باشید نمی‌توانید احقاق حق نمائید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دادخواست مطالبه وجه دهید البته پیشنهاد میکنیم ابتدا به وی اظهارنامه دهید