مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و تهدید و ضرب و جرح

سلام وقت بخیر همکارم بخاطر یه سری اختلافات باهام تماس گرفت و فحاشی کرد از جمله بیشرف و همچنین تهدید کرد و جمله تهدید این بود که گفت اگر جایی گیرت بیارم از خجالتت در میام و اینکه فرداش که تنها بودم برادراش منو مورد ضرب و شتم قرار دادن میخواستم بدونم اگر شکایت کنم امکان پیگیری و مجازات داره؟

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام - در خصوص طرح شکایت کیفری به همراه ادله،بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی جهت اثبات ادعای خود دارید می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما شکوائیه ضرب و جرح عمدی و توهین و تهدید بر علیه ایشان و برادرشان را مطرح نمایید