مشاوره حقوقی رایگان - پرونده ضرب و جرح

با سلام، در یک درگیری، شخصی از من شاکی شدند. با عنوان عناوینی چون: ضرب و جرح عمدی، توهین به اشخاص عادی، تهدید و انتشار تهمت، افترا، فحش، الفاظ رکیک و نسبت های توهین آمیز.
بنده نیز شاکی ایشان شدم به عنوان عناوین: ایجاد ضرب و جرح از ناحیه گردن صورت و دست، الفاظ رکیک، توهین، فحاشی و تهدید مجدد به درگیری . معرفی دو نفر شاهد عینی که در کلانتری اظهارات به نفع اینجانب بوده و مجدد تحقیقات کلانتری نیز محرز به اتهامات دروغ شاکی اینجانب. لذا قبل از تعیین وقت حضوری در شورای حل اختلاف در کلانتری در خصوص هر دو پرونده رضایت بی قید و شرط به هم داده ایم، که به شورا ارسال شده.
هم این یک دادنامه از جانب شورا برای من ارسال شده که شورا در صلاحیت طبق ماده 9 و تبصره 2 نمی باشد و عناوین و ادعای اینجانب بر علیه ایشان در دادنامه کاملا قید نشده ولی ادعای ایشان به صورت کامل مطرح شده و شورا عدم صلاحیت خود را عنوان کرده و پرونده را به دادسرای عمومی و انقلاب ارجاع داده. منظور چیست؟ آیا شاکی من مجدد پس از رضایت کامل، شاکی شده اند؟ من چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام شورابایدگزارش اصلاحی تنظیم می کردحال چنانچه رضایت هردو بی قیدوشرط است مهم نیست دردادسرا میتونیدپرونده رومختومه کنید