مشاوره حقوقی رایگان - تصاحب اموال ارثی توسط برادر

بنده داماد خونواده ای هستم که 3 تا دختر از یک مادر و یک دختر و پسر از مادر دیگه دارند .. حدود 15 سال پیش با فوت پدر خانواده پسر کنترل همه چی و به دست میگیره و از حدود 18 هکتار مبلغی پول نقد به 3 تا خواهر ناتنی اش میده و نامادریش هم که زمان حیات متوفی یک خونه به جای سهم خودش میگیرد که واسه تکمیلش از یکی از دختر ها همون مبلغ رو میگیره و تا این که 3 سال پیش زمین ها به فروش قطعه ای میرسند و پسر به ناچار حدود یک هکتار به 3 تا دختر میدهد و اونم با مدرک و امضای صلح که راه برگشتی نباشد و دختر ها هم ندونسته امضا میکنن و بالاخره مادر مریض 3 دختر کسی از او نگهداری نمیکند و به ناچار دختر کوچک خانواده با قبول مادر و دادن سهم خواهرش صاحب همون خونه مادرش میشود با امضا و اصرار مادر ... و الان که پسر که 4 دختر دارد و صاحب پسر نشده میخواد همه اموال و بالا بکشه و به دخترا میگه هیچ کاری نمیتونین بکنین حتی با شکایت در عوض حدود دو هکتار بیشتر به تنها خواهرش داده که یک قسمت شهر و با شوهرش صاحب هستند .. آیا این عادلان هست؟؟ چرا تو اسلام امروزی خدا دختر میدهد ولی سهمی به او نمیدهد؟ ظلم ازین بدتر ... وکیلا هم میگن نتیجه 50 50 میشه یعنی شاید بشه گرفت شاید هم نه ریسکه ولی پول خودشون هم میخوان .. تکلیف چی هست و چی کار میشه کرد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مدارک خودرا ارسال تا رویت واظهارنظر شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و ادله مرتبط با موضوع بایستی تحت بررسی جهت دریافت پاسخ مناسب حقوقی قرار گیرند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع وجود دارد اقدام نمایید

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
وفق حکم اسلام؛ به سه دختر مزبور مجموعاً 9 هکتار از 18 هکتار ارث میرسیده است و حق برادر؛ صرفاً 6 هکتار از مجموع زمین ها بوده است لکن اگر ایشان دانسته یا ندانسته با صلح اموال، علیه حق خویش اقدام نموده و اموال خود را از دست داشته باشند؛ اشکال در نحوه عمل ایشان است که اگر به حقوق قانونی خود و اثرات و تبعات امضای صلحنامه آگاه نبوده اند؛ همان زمان باید از خدمات مشاوره با وکیل اسنفاده میکرده اند نه الان که خودشان در حق خودشان ظلم نموده و دریافت حق خود را با پیچیدگی مواجه ساخته اند ...
درهرصورت با بررسی دقیق و تخصصی شرح ماوقع و مفاد مدارک و صلحنامه قید شده در متن سوال؛ امکان ارائه راه حل جهت اثبات امر و احیای حقوق ایشان وجود دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیلا درست گفتند خواهر ها نباید امضا می کردند