مشاوره حقوقی رایگان - ندادن ارث به خواهر

با عرض سلام و خسته نباشید
پدرم 80 سال سن داشت و سابقه سکته و سابقه بستری بیمارستان فارابی و بیسواد هم بود. یک سال قبل فوتش برادرم پدرم رو بردن اداره اوقاف به خاطر زمین های کشاورزی امضا و اثر انگشت از او گرفتن برای فروش تمام زمین های کشاورزی به پسرانش فقط اما پرونده مالیاتی رو تکمیل نکردند. الان که خواهران رفتن درخواست انحصار وراثت کردن برادر ها رفتن اون پرونده رو تکمیل کردن و مبلغ مالیات اوقاف رو پرداخت کردند.خواهران هم اون موقع خبر نداشتم این کار رو کردن. این پرونده معتبر است؟ تاریخ درخواستش مال 1385 اما تکمیلش 1402؟؟ خواهران بدون ارث هستن یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام چنانچه متوفی قبل از فوت مالی را به کسی انتقال داده باشد آن مال به ارث نمیرسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر برای اثبات ادعای خود مدرکی دارید می توانید طرح دعوی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی مفاد قرارداد تنظیم شده و اوقاف است

سجادپرویزی

جناب آقای سجادپرویزی :

در هرصورت خواهران جزو ورثه و سهم الارث دارن.
شرعا برابر با فقه جعفری اثنی عشری وحتی شافعی ،به جز ثلت ماترک که جزو موضوع اختلاف شماهاست در کلیه موارد انتقالی هم باشه در صورت ناقلین غیرقانونی وعدم موارد شرعي قابليت ابطال داره
به هرحال خلاقه .بله خواهران هم سهم دارند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی قبل از خود مالک اموال خود است می‌تواند به هر کسی که می‌خواهد انتقال بدهد و جزو ماترک محسوب نمی‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر پدر شما در زمان حیات نسبت به انتقال اموال خود اقدام نموده باشد ارثی به خواهران تعلق نخواهد گرفت مگر اینکه خواهران حجر پدر در زمان انتقال را ثابت نمایند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که پدر دارای شرایط اهلیت مدنی بوده هرگونه نقل انتقالی صحیح است