مشاوره حقوقی رایگان - ندادن ارث به خواهر

سلام خسته نباشید حدود ده سال پیش دوتا از برادرا تمام خواهر برادرها رو دعوت کردن وگفتن میخواهیم قسمتی از زمین های پدری رو تقسیم کنیم وگفتن این زمین ها رو هر کدوم از خواهر برادر ها که خواست بخرد یکی از خواهر ها گفت که من میخواهم زمین هارو بخرم بعد اون دو برادر گفتن که باشه پس همه قولنامه رو امضا کنند و جای اسم خریدار خالی بوده چون از قبل نوشته شده بوده بعد امضا همه دو برادر اسم خود را به عنوان خریدار نوشتن و بعد از اعتراض خواهر ها گفتن که به دختر زمین نمیدیم سه تا از خواهرها و یکی از برادر ها به خاطر اعتراض و فریب خوردن بدون اینکه پولی بگیرند مجلس رو ترک کردن بعضی ها هم پول گرفتن حالا خواهر ها چکار باید بکنن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت
و باید ادعای شما در مراجع قضایی اثبات گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حسب مورد می توانید دادخواست ابطال معامله یا ابطال تقسیم نامه دهید شرح ماوقع دهید با شهادت شهود،فریب را ثابت کنید.عنداللزوم و با درخواستدشما موضوع توسط کارشناس بررسی میگردد.