مشاوره حقوقی رایگان - عدم واگذاری ملک

سلام ،شش دانگ ملک زراعی به شش قسمت تقسیم شده،پدرانمان مالک یک قسمت بودند و مفروزالرعیه نمودند و خود فوت نمودند سهم پدرم را شریکش به عنوان زارع کشت مینموده،حال‌ به زمینی که مربوط به سهم پدرم است مدعی شده واگذار نمیکند وحاضر به پیمایش نمی‌شوند تا هرکس به قدر حصه خود ببرد لطفا راهنمایی فرمایید ،سپاسگذارم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بحث ملک زراعی از مباحث تخصصی بوده لذا پاسخ آن در یک سوال و یک پاسخ نمی‌گنجد و نیاز به پرسش و پاسخ بیشتر دارد در صورت نیاز به مشاوره تخصصی و تکمیلی می‌توانید از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست دادخواست حقوقی اقامه نمایید تا به موضوع رسیدگی شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه سند مالکیت دارید نسبت به ثبت دادخواست خلع ید اقدام نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست متناسب مطرح گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته خلع ید از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.