مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال شوهر

سلام خسته نباشید .
اگر کسی ماشینش را محضری به نام من بزند.ایا وقتی زنش برای طلاق مراجعه کند و اموال شوهر توقیف شود چون ماشینش را به نام من صوری زده است برای من مشکلی پیش نمیاید.
ممنون از جوابتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر انتقال صوری به قصد فرار از دین باشد این معامله باطل است و قابل اثبات است که معامله صوری است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله مطابق ماده21 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی در صورتی که منتقلٌ‌الیه نیز با علم به موضوع اقدام کرده باشد در حکم شریک جرم است. در این صورت عین آن مال و در صورت تلف یا انتقال، مثل یا قیمت آن از اموال انتقال‌گیرنده به عنوان جریمه اخذ و محکوم‌ٌبه از محل آن استیفا خواهد شد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر بعد از حکم قطعی محکومیت به پرداخت‌مهریه باشد و شما مطلع باشید فرار از دین است

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام چون عالم بودید شریک جرم محسوب میشوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در استعلامات مربوطه بین صوری بودن معامله و صوری نبودن آن سیستم تمایز قائل نمیشه صرفا استعلام میکنه که ببینه چه چیزی به نام روز وجود داره همان را توقیف میکنه صوری بودن یک معامله را باید زوجه اثبات کند باید ببینم چه دلایلی وجود دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت خواهید داشت ابتدا باید کلیه مستندات بررسی شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله امکان ابطال معامله صوری می باشد