مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام خسته نباشید
اینجانب خودرو پرشیا همسرم که کارمند هستند توقیف کردم، ولی همسرم برای فرار از دین ادعا نمود خودرو را به همکارش به صورت وکالتی فروخته ، همکارش با استفاده از وکیل اقدام به رفع فیزیکی خودرو نمودند ، تا تشخیص و رای دادن قاضی ، حالا اینجانب با بررسی های اوراق همکار همسرم ، 1-متوجه شدم تاریخ وکالت 17فروردین و تاریخ وکالت 26فروردین هست بعداز فرستادن احضاریه است 2،هیچ گونه پولی بین همکار و همسرم ردوبدل نشده و همکار همسرم ادعا کرده در ظرف مدت یکسال گذاشته اقدام به پرداختن پول کردم و همسرم جای بدهکاری خودرو را واگذار کرده است 3خریدار اصلا گواهینامه ندارد 4 از روزی که رفع توقیف فیزیکی شده خودرو در اختیار همسرم هست 5مطمئن هستم وکیل خریدار را همسرم گرفته و همکار همسرم حضوری در دادگاه حاضر نمیشود که اگر حاضر شود همه چیز را میگویید 6در ضمن متوجه شدم همسرم خلاف دیگری کرده، با اینکه درخواستشان آزادی توقیف فیزیکی خودرو است ولی نمیدانم با رشوه یا چیزی دیگر اقدام به تعویض پلاک نموده اند
اگر ثابت شود همسرم 1) برای فرار از دین اقدام به جعل و فروش صوری و بعد از رفع توقیف فیزیکی اقدام به تعویض پلاک کرده است، چه حکم هایی قاضی می تواند بدهد؟

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

اگر راجع به ادعای خود طرح دعوی کرده اید و رای قطعی شده باشد، می‌توانید شکایت معامله به قصد فرار از دین را مطرح کنید ، در صورتی که رای قطعی نشده باشد و یا اینکه قطعی شده و او قبل از قطعیت فروخته ، معامله انجام شده درست است و صوری و یا به منظور فرار از دین تلقی نمیشود