مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک

با سلام و خسته نباشید.
من 2ماه پیش ماشین خریدم از کرمانشاه بعد الان صاحب ماشین از پلاک شکایت کرده برای تعویض پلاک بعد الان نه میاد تعویض پلاک نه شکایت رو لغو میکنه من باید چیکار کنم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست در مهلت مقرر به تعویض پلاک اقدام می‌کردید از طریق دادگاه برای انتقال اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از فروشنده بخواهید مالک را متقاعد نماید یا وکالت تعویض پلاک دهد یا خودش همکاری کند، بهتر است در داراه جهت توضیحات تکمیلی با بنده تماس بگیزید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان استفاده از خدمات وکلای معاضدت خواهید داشت ولیکن امکان تمکین به رای در مهلت 20 روزه تجدید نظر خواهی وجود دارد و بدین صورت دادگاه تا یک چهارم مبلغ جریمه را کسر خواهد نمود و از طرفی چنانچه در مهلت 10 روزه از ابلاغ اجراییه جریمه را نقدا بپردازید 20 درصد از جریمه نیز آنجا کسر خواهد شد.