مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل وصیت نامه توسط یکی از ورثه

برادرم وصیت نامه ی پدرم از امین ایشان را تحویل گرفته و به رویت سایر ورثا نرسانده است و میگوید من وصیت نامه را به مراجع قم نشان داده ام و باطل است ولی به ما تحویل نمی دهد و میگوید به فلان شخص داده ام تا به شما بدهد و آن شخص می گوید من از کسی وصیت نامه دریافت نکرده ام ما چی کار میتوانیم بکنیم؟آیا با گفتن وصیت نامه را گم کرده ام میتواند وصیت نامه را نشان ندهد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید دادخواست الزام به تسلیم وصیتنامه اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اظهارنامه ارسال نماییدپس دادخواست الزام به تسلیم وصیت نامه را از طریق دفاتر قضایی ثبت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول به برادرتان، اظهارنامه با موضوع استرداد وصیت‌نامه را با قید مهلت 24 ساعت از تاریخ ابلاغ ارسال نمائید.
در صورت عدم توفیق، دادخواست به خواسته استرداد وصیت‌نامه را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جرم خیانت در امانت علیه امین و برادر شما متصور است