مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خریدار در دفترخانه برای انتقال سند

ملکی فروختم خریدار 70 درصد پول رو داده برای زدن سند در دفترخونه 20روزه مراجعه نمیکند و بهانه میاره لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

گواهی عدم حضور در دفترخانه بگیرید و سپس اظهارنامه دهید چ بعد دادخواست الزام به تنظیم سند نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قرارداد شما بررسی شود آیا شما به تعهدات انجام داده‌ایدتا با توجه به این موضوع بهترین راهنمایی به شما شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

گواهی عدم حضور بگیرید و ضمیمه اظهارنامه کنید و سپس دادخواست دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطابق با شرایط قرارداد منعقد شده فیمابین نسبت به ارسال اظهارنامه و سپس ثبت دادخواست مربوطه اقدام بنمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق ارسال اظهارنامه تنظیم سند را از ایشان مطالبه نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به دفترخانه مراجعه و گواهی عدم حضور ایشان را ثبت کنید پس از آن برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید