مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رجوع در طلاق رجعی

سلام من و همسرم حدود یک ماه است طلاق رجعی گرفته ایم. آیا همسرم میتواند صرفا به خاطر تماس تلفنی در حد احوال پرسی یا احوال پرسی در خیابان نسبت به رجوع من اقدام کند؟ هیچ گونه رابطه یا حتی لمس دست حتی در کار نبوده و فقط سلام و احوال پرسی کردیم

پاسخ ها :

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

با سلام
خیر تماس تلفنی شامل رجوع نمیشود

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام
اقرار زوج مهم ترین دلیل اثبات رجوع است وگر نه زوجه به سختی می تواند در صدد اثبات آن برآید مگر قرائنی دال بر آن موجود باشد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیرتماس تلفنی رجوع محسوب نمیگردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با چنین مواردی رجوع قابل اثبات نیست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
رجوع نيازمند نزديكي و زناشويي نيست البته در مدت عده و سه طهر كه در اثناى عدّه باشد، این کار خود رجوع محسوب مى شود و اگر بعد از عدّه باشد، بدون دلیل پذیرفته نمى شود و لذا قول منکرِ رجوع، مقدّم است.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

رجوع به معنی برگشت به زندگی مشترک و طی مراحل قانونی آن است و با تماس تلفنی و رابطه دیداری نمیتوان رجوع تلقی نمود

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام باید رجوع خود را اثبات نماید مثلا در پیامک عنوان کرده باشد که رجوع کردم

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
رجوع باید در دفترخانه ثبت شود