مشاوره حقوقی رایگان - درمورد رجوع بعد از طلاق خلع در همان روز اول طلاق بدون رضایت زن

سلام من4ساله از همسرم جداشدم تمام حق وحقوقاتم رابخشیدم وطلاق توافقی گرفتم طلاق از نوع خلع نوبت اول همون روزاول ک صیغه طلاق جاری شد همسرم ب بهانه برداشتن وسایلش ازمنزل امدن و بعدازسه ساعت بزوربا بنده نزدیکی کرد و اصلا من راضی نبودم ازاین حرکت ایشان وایشون مدعی ک طلاقمون باطل شده با همن یک بار نزدیکی ک انجام دادیم ومن الان چهارساله با این اقا درگیرم ومشکل دارم وایشان دست ازسربنده برنمیداره هرجاهم ک میره به همه اعلام میکنه ک ما رجوع کردیم وبنده هنوزهم راضی نشدم عقدکنیم وچهارساله هم خونه بنده است هرچی خودمو گم گورمیکنم بازهم پیدام میکنه وابروریزی میکنه ایشان متادون وترامادل مصرف میکنه و همیشه تهدیدبه قتل هم میکنه وبنده امنیت جانی ندارم لطفا راهنماییم کنی چکارکنم درضمن بخاطرپیامکهای تهدیدتهمت ومزاحمتهاش ازش شکایت کردم ودادگاهی دارم باهاش وهمونطوری هم توی خونه بنداست ونمیره ابروریزی میکند من دیگه کم اوردم تروخدا بگید چیکار کنم ایاطلاقم باطل یانه رجوع بدون نکاح مجدد جایز نیست

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا طلاق توافقی ، از نوع طلاق بائن است. و غیر قابل رجوع است و شما مرتکب عمل .... شده اید و .... توضیحات تکمیلی در اینجا امکان پاسخ نمی باشد تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیریداگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می‌باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طلاق خلع نوعی از انواع طلاق باین استو مرد حق رجوع نداردمگر پس از رجوع زن به انچه بخشیده شما میتوانید قانونا مورد را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص تهدید و آزار شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به تهدید و مزاحمت و توهین شکایت نمایید
اگر زوجه به مابذل خوددرجوع نماید زوج نیز می تواند رجوع نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طلاق توافقی بائن است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام میتوانید در خصوص تهدید و آزار شکایت کنید