مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده به شهر دیگر

فردی در تهران مطلبی را در توییتر بازنشر کرده است و در شیراز بر علیه ایشان اعلام جرم شده است و مراحل بررسی و بازپرسی به صورت نیابتی در تهران انجام شده است .حالا ابلاغیه دادگاه شیراز برای او آمده که بیا شیراز آیا امکان انتقال پرونده به تهران و یا نیابت در تهران وجود دارد؟
این فرد باید چی کار کند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ امکان‌پذیر نسبت لیکن از وکیل شهر شیراز در این ارتباط می‌توانید بهره‌مند شوید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر چنین امکانی در این پرونده وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید