مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده توسط متهم به استان دیگر

با سلام, بنده شش ماه هست دنبال پرونده دیه تصادف هستم , متهم پرونده فقط یکبار در دادگاه حضور پیدا کرده و بقیه جلسات رو نیومده و پرونده تازه رفته زیر نظر قاضی که قاضی بعد از بررسی پرونده گفت متهم لایحه داده برای یکی از شهرهای اصفهان
و فقط اظهارات بنده رو گرفت و جلسه تمام شد.
بعد از جلسه با متهم تماس گرفتم که دلیل نیومدن شما به جلسات چیه که گفت منو از سر کار اخراج کردند بخاطر اینکه مرخصی میگرفتم و میومدم دادگاه الان کار پیدا کردم اصفهان! کلا مهاجرت کردم و من از طریق دادگاه اصفهان پرونده رو پیگیری میکنم!
و تاکید میکرد با من کاری ندارید شما و طرف حسابتون بیمه هست! ( در صورتی که اگر در جلسات حضور پیدا نکنه روند پرونده طولانی تر میشه)

در صورتی که تمام این حرفا دروغ هست و هنوز در شهری که تصادف شده زندگی میکنه و هنوز در همون شغل قبلی هست چون هم به شخصه دیده شده وهنوزهم تبلیغ از شغلی که داره درضعیت واتساپ میذاره با همان ادرس قبلی (شغلش قالیشویی بود و با ماشین قالیشویی با بنده تصادف کرد)

حالا سوال اصلی این هست که
امکانش هست به قاضی اطلاع بدیم که متهم دروغ میگه و فقط بخاطرطولانی کردن روند پرونده داره این کارهارو انجام میده؟ تا شاید دستور داد پرونده از طریق اصفهان پیگیری نشود!!!

چون امکان داره با این کارها پرونده تا 2 سال هم طول بکشه بخاطر اینکه محل تصادف شهرستان بوده.

ممنون میشم از شما بزرگواران بنده رو دقیق راهنمایی کنید چون واقعا فشار روانی که این پرونده برای من اورده خیلی زیاد هست و بنده قرار بود قبل از تصادف در شهر دیگه جویای کار بشم که متاسفانه در حال حاضر فقط بخاطر این پرونده 6 ماه هست بیکار شدم و تمام برنامه های من از بین رفته.

سپاس از یکایک شما عزیزان

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرونده غیر چند مورد خاص به دادگاه دیگری ارسال نمی گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قاضی قرار نیابت قضایی برای دادسرای اصفهان صادر خواهد کرد و بعد از اخذ اظهارات متهم ، پرونده دوباره ارسال خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر پرونده کیفری است، دادگاه محل وقوع حادثه و اگر حقوقی است دادگاه محل اقامت خوانده،بر اساس سامانه ثنا، صلاحیت دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده برای انجام دستوری نیابت داده شده و دوباره بعد از انجام دستور به محل وقوع جرم برگردانده میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیابت داده می شود تا اظهارات متهم صورتجلسه گردد و پس از آن پرونده برمیگردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در خال حاضر با وجود سامانه ثنا و ابلاغ الکترونیک، نیازی به حضور ایشان نیست. دادگاه خودش کارش را انجام می دهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید با قاضی درراین موارد صحبت کنید و مستنداتی اگر دارید ارائه دهید