مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات از زوج با ارائه فاکتور

زوج به اتهام ترک انفاق وتعویض قفل منزل و ممانعت ازورودزوجه به 3ماه حبس تعزیری محکوم شده حال سوال اینجاست که طلاجات من رانیز نزدخود نگه داشته درضمن مهریه رابه او بخشیدم فاکتور طلاجات نزد من است میخواهم شکایت پس گرفتن طلاجات رابکنم اظهارنامه فرستادم آیا نتیجه میگیرم درضمن نمونه دادخواست مربوطه رامی خواهم هزینه پرداخت میکنم باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید تا برایتان بنویسم ارسال کنم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همانطور که در شکایت اول نتیجه گرفته‌اید در شکایت بعدی اگر مدارک داشته باشید خب نتیجه خواهید گرفت

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

دادخواست استرداد دهید از پنل مربوطه اقدام نمایید