مشاوره حقوقی رایگان - طلاجات

با سلام. طلاهاییکه شوهر بعد عقد ازدواج خریداری کرده و آن ها را به همسرش هبه کرده باشد، که با اختلاف در زندگی مشترک زوج آن ها را به زور گرفته است، آیا میتوان استرداد طلاجات از زوج کرد. فاکتور نزد زوجه میباشد و در لیست جهازیه طلاها قید شده است. آیا میتوانم ثابت کنم که طلا ها حق بنده است چون هم معتاد شیشه مصرف میکنه و پنج سال قبل هم مهریمو برده ابرا نموده و تمام حق و حقوقمو ازم سلب کرده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فاکتور بنام چه کسی است ؟
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طلاهایی که زوج خریداری کرده متعلق به اوست و شما نمی توانید استرداد طلاجات را بخواهید

حمید نجفی

جناب آقای حمید نجفی :

با اثبات مالکیت طلا میشه ولی اگر هبه اثبات بشه امکان رجوع از سمت شوهر می‌تواند استرداد کند