مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

خانم یکی از دوستانم که سه سال میشه باهم ازدواج کردن، این خانم هرچی طلا که داخل منزل بوده رو گذاشته داخل بانک کارگشایی و وام گرفته. 2 سال خودش و یک بار مادره اون خانم در طی این سه سال وام گرفتن و طلاها رو گذاشتن داخل بانک بدون اینکه شوهرش اطلاع داشته باشه. این طلاها شامل طلاهای خوده خانم و مقداری طلای آقا و حلقه ازدواج آقا و یه سری طلاهایی بوده که توی عروسی بهشون کادو داده بودن. آیا این خانم مرتکب جرم شده و شوهرش حق شکایت داره و با شکایت به جایی میرسه یا خیر؟ و آیا ممکن است جریمه مالی یا حبس برای خانم، حکم کنند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مرتکب جرم نشده البته اگر شوهر بتواند طلاهای خود پس بگیرد اگر نه میتواند به اتهام خیانت در امانت از همسرش شکایت کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت اثبات دور از ذهن نیست بستگی به دفاع شما در دادگاه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا جرمی در این موارد ثابت نمیشود ولی زوج میتواند طلاهای خود را مطالبه کند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی درصورت درخواست عودت طلاجات مرد و عدم استرداد زوج می تواند تحت عنوان خیانت در امانت طرح شکایت نمایند.درغیراینصورت صرف سپردن طلاجات به صندوق بانک خیر مرتکب جرمی نگشته و حتی درصورت طرح شکایت عموما باتوجه به رابطه سببی نزدیک و فقدان سونیت قرار منع تعقیب صادر می گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام در صورتی که مرد استرداد طلاجات را درخواست کند و زن امتناع ورزد امکان تحقق جرم خیانت در امانت وجود دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه شوهرش طلاهای خریداری شده را به او هدیه داده است امکان شکایت وجود ندارد و در صورت شکایت کیفری نتیجه ای نخواهد داشت.
شوهرش صرفا می تواند دادخواست استرداد طلاجات بدهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر طلاها متعلق به خود خانم بوده است مانعی ندارد

و در مورد طلاهای متعلق به شما ، شما باید دادخواست استرداد مطرح نمایید و با ارائه فاکتور طلاها یا معرفی شهود دعوا را اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر وصف مجرمانه ندارد
وانگهی
طرح دعوا حقوقی امکان پذیر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جرمی محقق نشده است ، آقا می تواند درخواست نماید تا طلاهای متعلق به خودش را از همسرش مسترد کند در صورت عدم همکاری و پس دادن طلاجات از سوی خانم این آقا می توانند دادخواست استرداد تنظیم نمایند ،
برای شکایت تحت عنوان خیانت در امانت زوجه باید بدوا سوء نیت خانم را اثبات کند و صرف شکایت کفایت نمی کند

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

سلام وصف امانت نداره که بشه کیفری شکایت کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به نظر جرمی واقع نشده است. آقا اگر ادعایی نسبت به اموال خود دارد می تواند دادخواست استرداد اموال خود را به دادگاه حقوقی محل تقدیم نماید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتی که مرد استرداد طلاجات را درخواست کند و زن امتناع ورزد امکان تحقق جرم خیانت در امانت وجود دارد.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام اصولاً طلا و دیگر هدایا ازدواج قابل استرداد نیست و جرم خیانت در امانت جز جرایم قابل گذشت است و در صورت اثبات جزای نقدی شامل این خانم می گردد

مهدي  داودي

مهدي داودي :

ابتدا از طریق اظهارنامه درخواست استرداد نماید و در صورت عدم استرداد طرح شکایت نماید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز قابلیت تعقیب کیفری نداره چون قانونا مرتکب جرمی نشده دوست شما فقط میتونن طلاشون رو مسترد کنن

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

از لحاظ کیفری بجای نمیرسه از لحاظ حقوقی درصورت موجود بودن طلاجات دادخواست استرداد را مطرح نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر جرمی واقع نشده است صرفا استرداد طلاهای زوج به استناد فاکتور امکان پذیر است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

جرمی محقق نشده است ، زوج دادخواست استرداد طلاجات پیگیری نماید ،

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

بزه خیانت در امانت واقع نشده و زوجه جرمی مرتکب نشده است ، در خصوص استرداد طلاهای مرد باید مطالبه مطرح شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شوهر سوال طرح نمايد و در تماس تلفني مشاوره كامل بگيرند

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

اگر طلاجات موجود باشه و از طلاجات آقا چیزی کسر نشده باشه و بتونه به آقا تحویل بده هیچ جرمی اتفاق نیفتاده است و مشکلی برای خانم نیست