مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخیر تادیه ثمن معامله

سلام فروردین 402 ماشین به دوفقره چک فروختم و روزانه 1میلیون تاخیر در صورت عدم پرداخت گذاشتیم
چک اول برگشت خورد و 15 روز بعد به حساب دیگر واریز کرد و چک گرفت
چک دومی برا 1بهمن بود که گفت برگشت نزن 5روزه پرداخت میکنم من هم برگشت نزدم برای به مشکل نخورم و سریع تر انجام شه
الان بعد 40 روز پول نقدی به حساب پدرم ریخت و چک گرفت و ماشین به نام زدم کامل

سوال :الان که تموم شده میشه شکایت کرد و این 40 روز تاخیر تادیه رو گرفت یا نه داخل قراردادم تاخیر رو روزانه 1میلیون اعلام شده
قرارداد هم دستم هست.
لطفا جواب بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
طبق قانون شما می توانید براساس بند قرارداد خسارت روزانه خود را مطالبه کنید.