مشاوره حقوقی رایگان - شکایت با استناد به رای پرونده دیگر

سلام.یکی از همکارانم با شرایط دقیقا مشابه من از شرکت توزیع برق شکایت کرد و برنده شد.من هم شماره پرونده اش رو دارم.آیا اگر من بر اساس پرونده همکارم شکایت کنم و شماره پرونده اش رو هم بنویسم .بر اساس پرونده همکارم با شرایط دقیقا مشابه قاضی به نفع من رای میدهد؟

پاسخ ها :

قاسم منصورخاکی

جناب آقای قاسم منصورخاکی :

سلام، در موارد موارد مشابه و وحدت موضوع قابل اعمال است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه موضوع شکایت چیست خیلی مهم است اما جهت اطلاع عرض کنم هر پرونده به صورت خاص رسیدگی می‌شود و هیچ پرونده‌ای در پرونده دیگر صادق نیست مگر موثر در آن باشد