مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین و اخذ سند تکبرگ

باسلام. بنده 4سال پیش یک قطعه زمین 500 متری از یک ملک 3000 متری رو که سند تک برگ دارد رو به صورت قولنامه ای خریداری کردم در روستایی در شمال که صاحب ملک قرار شد4ماهه برای بنده سندبگیره.منم چون اطلاعات نداشتم در قولنامه نه کدرهگیری نه تاریخ سند ونه محل دفترخونه روذکرنکردیم وفقط مبلغ 10درصدازکل قیمت زمینوواسه سندنگهداشتیم حالا این اقا نمیخاد زمینو تفکیک کنه وسند بگیره منم پروانه گرفتم وخونه توش ساختم چه راهی برای من وجوددارد برای دریافت سند .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اولا مفاد قرارداد حائز اهمیت است
ثانیا بنظر باید ابتدا اظهارنامه ارسال دارید
اگر افاقه ننمود سپس دادخواست تخصصی تنظیم گردد و تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد