مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک ساختمان و زمین

سلام
بنده و شریکم سال 89یک قطعه زمین 200متری خریدم و جواز ساخت مشترک گرفتیم اما خودمان زمین را به دو قطعه صد متری تقسیم کردیم وجداگانه ساختیم من 2طبقه ساختم وشریکم یک طبقه حالا او هم میخواهد طبقه دوم را بسازد اما مجوز بهش نمی دهند
آیا راهی هست ملک را کامل تفکیک کنیم
وهرکس واسه خودش سند جداگانه بگیره
ممنون وسپاسگذارم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام چنانچه عملیات ثبت کل ملک به پایان رسیده باشد، جهت افراز آن از طریق ادارات ثبت اقدام شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قابل تفکیک باشد ابتدا و سند تفکیکی و نقشه تفکیکی بگیرید و سپس نسبت به صدور سند مالکیت شش دانگ اقدام کنید

یک وکیل :

سلام باید به اداره ثبت مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله ابتدا باید پایانکار و صورتمجلس تفکیکی اخذ نمایید و سپس درخواست سند مالکیت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شهرداری و اداره ثبت پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به شهرداری محل مراجعه نمایید چرا که می بایست قوانین جاری کشور لحاظ گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا و سند تفکیکی و نقشه تفکیکی بگیرید و سپس نسبت به صدور سند مالکیت شش دانگ اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این متراژ به نظر نمیرسد از طریق ثبت پیگیری کنید

یک وکیل

بدوا از طریق ثبت موضوع را مورد درخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق شهرداری پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
درخواست خود را به شهرداری بدهید تا بررسی گردد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر جریان ثبتی خاتمه یافته به اداره ثبت مراجعه نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا باید گواهی پایان کار بگیرید و سند را تفکیک کنید از طریق شهرداری که ابتدا درخواست می دهید و نقشه بردار می آید و پس از کشیدن نقشه UTM و اعلام به شهرداری و صدور پایان کار، انجام می شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق شهر داری واداره ثبت پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با در دست داشتن پایان کار ساختمان و صورت مجلس تفکیکی اقدام به اخذ سند مالکیت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.