مشاوره حقوقی رایگان - داوری در مشارکت

سلام ممنون میشم اگه جواب سوال منو بدید.سال 96 قراداد مشارکت در ساخت به عنوان مالک امضا کردم متاسفانه داور تعیین کردیم سال 98 قراداد به اتمام رسیده وتا امروز 1402 بهمن سازنده نیمه کاره بنارو رها کرده وداورها هیچکدام نه میان نه ترتیب اثری میدن و من به دادگاه بابت رسیدگی شکایت کردم که با وجود داور قرار عدم استماع صادر کرده خواهش میکنم بگید چگونه از این داورها خلاص بشم و بتونم در دادگاه قراردادو فسخ کنم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام آیا داور ذیل قرارداد تایید کرده ؟ به داورها اظهارنامه بزنید که داوری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در قرارداد داوری می‌بایست ابتدا پرونده به داوری ارجاع شود آیا صورت پذیرفته یا خیر

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ماده 20 و ماده 11 قانون پیش فروش ساختمان‌ها عمل می‌شود لذا رای داور لازم الاجراست