مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و تهدید

سلام عرض خسته نباشید خدمت شما

بنده چند سال پیش با یک فرد ارتباط داشتم و این فرد شماره تلفن پدر من رو دارد و بعد از چند سال به من پیام میده و ایجاد مزاحمت میکند من به ایشون تذکر دادم که شمارو مسدود میکنم اما میگن که به پدرتون پیام میدهم و آبروی تو را میبرم خانواده بنده مقداری سخت گیر هستن و اگه یک داستان دروغ سر هم کند و بگوید بد میشه برای من به نظر شما چه اقدامی کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان مزاحمت تلفنی و تهدید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت و تهدید شکایت کنید

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود.
ببینید قصدش چیست؟ با پیامک باهاش صحبت کنید و از پیامک ها اسکرین شات بگیرید . در صورت استمرار مزاحمت، ازش به جرم مزاحمت و تهدید شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عناوین مجرمانه تهدید و مزاحمت تلفنی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود که با وکیل صحبت نمایید تا بهترین راهکار را به شما ارائه دهد در هر صورت راه شکایت برای شما باز است اما مشاوره به شما شاید کمک بیشتری نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

یک بار برای همیشه نترس و بگو به پدرم همه چیز را بیان کن شما متخلف هستید نه من