مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی منجر به آزادی

باسلام منظور کامل مرخصی منجر به آزادی رو می‌خوام بدونم.
شاید تکراری باشه.اما جواب کامل نگرفتم.
ممنون و متشکرم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود سوال ابهام دارد و کامل نیست
منظور اگر آزادی مشروط باشد بنا به مورد با تحمل یک سوم یا نصف مجازات قابل درخواست است…

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفاً سوالتان را کامل مطرح کنید تا دقیق بررسی شود و راهنمایی شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برای دریافت پاسخ کامل‌تر بهتر است با وکیل دادراه مشورت نمایید