مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی منجر به آزادی

سلام پسرم 6 حبس و 20 ضربه شلاق محکوم شده الان یک ماه از حبسش مونده چطور میتونم مرخصی منجر به آزادی براش بگیرم خودش از داخل زندان اقدام کرده گفتن باید از بیرون اقدام بشه لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می تنید درخواست پابند الکترونیکی زنید یا اینکه درخواست ازادی مشروط کنید درخواست ازادی مشروط باید به واحد اجرای احکام همان شعبه ای که حکم بریده ارسال شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید وکیل بگیرد یا از طریق همان مددکاری اقدام نماید و درخواست خود را مکتوب کند