مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مرخصی منجر به آزادی

سلام. من یک سال حبس گرفتم که سه ماه داخل زندان بودم دو ماه هم هستش با پابند بیرونم ولی محدودیت پابندم خیلی کم هستش.میخواستم بدونم میشه درخواستی زد که باقی حبسم بهم مرخصی بدن از این پابند خلاص شم.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب جرن ارتکابی می توانید تقاضای تعلیق یا آزادی مشروط نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله دیگر نیازی نیست شما می‌توانید از آزادی مشروط استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان مالک سه دانگ می‌باشد
شماا نیز می‌توانید این اقدام را انجام دهید