مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی منجر به آزادی

سلام پسر من به دلیل ضرب و جرح عمدی با چاقو به یک درصد دیه و 91 روز حبس محکوم شد که دیه رو یکجا پرداخت کردم 50 میلیون هم وثیقه گزاشتم ولی بازم بردنش زندان شاکی هم رضایت نمیده هم بندیش دقیقا با همین شرایط درخواست مرخصی داد و یه روز هم تو زندان نموند می خواستم بدونم من از کجا و از چه طریقی باید درخواست چه نوع مرخصی بدم ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

از قاضی اجرای احکام مرخصی ماهیانه مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق قاضی اجرای احکام کیفری بایستی اقدام بنمائید و درخواست مرخصی را ارائه بفرمائید.