مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و طلاق

سلام.من حدود 20 سال ازدواج کردم.متاسفانه مادر وخواهران همسرم سالی چند بار به صورت طولانی مدت مهمان میان خانه من و باعًث مشکلات زیادی شده اند . لذا میخواهم ایشان را طلاق بدهم . لذا نگرانی من اینه که همسرم از سر لجبازی مهریه رو بزار اجرا که 600 سکه می باشد. لازم به ذکر هست تا حالا من دو دانگ آپارتمان را در همان زمان خرید به نام ایشان کرده ام بعلاوه اینکه ماشینی پارسال خریدم که پولش رو کامل من دادم ولی به نام ایشان کرده ام. الان باید چه خاکی تو سرم بریزم .آیا راهی داره دوستانه متارکه کنیم. درضمن من در حال حاضر بیکار هستم.لطفا راهنمایی بفرمایید . با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

همسرتان می‌تواند مهریه اش را به اجرا بگذارد، منتها اگر شما توان پرداخت نداشته باشید، دادگاه قسط بندی می‌کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است با توجه به وضعیتی که برای شما پیش آمده بهتر است به فکر طلاق نباشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت درخواست مهریه باید به ایشان پرداخت کنید در صورت عدم توانایی درخواست اعسار دهید و اگر آپارتمان و خودرورا در قالب هبه بخشیده باشید قابل رجوع است

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

اگه طلاق ازناحیه شما باشه باید کلیه دیون مالی همسرتون رو پرداخت کنید. پیشنهاد میکنم به مشاور مراجعه کنید و حتی الامکان از طریق مشاوره ، همسرتون ترغیب بشه تامعاشرت نامتعارف با خانواده خودش نداشته باشه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهریه جز دیون مالی می‌باشد و زوجه تا زمانی که نبخشیده است می‌تواند آن را مطالبه نماید اقساط برای زوج نیز وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه حق مسلم زوجه است و ارتباطی به لجبازی زن ندارد و هر زمانی می‌تواند آن را مطالبه نماید.