مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سرقفلی

باسلام. بنده ساختمانی خریدم که دو مغازه آن در سال 1365 به صورت سرقفلی واگذارشده و اگر پروانه ساخت بگیرم و به جهت تخریب و نوسازی مغازه ها را با دادن حق سرقفلی با نظر کارشناس دادگستری پس بگیرم ولی تخریب و نوسازی ساختمان را انجام ندهم دادگاه چه حکمی میدهد؟ اگر مستاجرین شکایت کنند که تخریب نکرده.

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

حکم مشخص نیست لیکن قطعا باید خسارات را جبران نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

طبق قانون موجر و مستاجر 56 بعد از صدور حکم فسخ و تخلیه به علت تخریب و نوسازی ملک ، مالک باید ابتدا بهای حق کسب و پیشه یا سرقفلی را بر اساس نظر کارشناس رسمی پرداخت نماید
و مالک باید در مهلت 6 ماه شروع به تخریب و ساخت بنا جدید نماید
در غیر این صورت به درخواست مستاجر ، به پرداخت مبلغی در حق مستاجر محکوم خواهد شد
جهت مشاوره میتوانید تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نتیجه قابل پیش بینی است
حق کسب و پیشه تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است