مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن به همسرش

ماچندسالیه ازدواج کردیم.ازروزاول میدیدم که باشوهرخواهرش به من خیانت میکند.امازنم میگویدتومرانمیتوانی درحال انجام دادن بگیری.این همچنان بیشترشده طوری که برایش عادیه میگه مردم بازن خیانت کارزندگی میکنند.وچیزی نمیگویند.من راننده جاده هستم.باازمایش اثبات میشه

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

خیر.مگر اینکه در حین عمل جنسی بگیرید و سریعا برای آزمایش به پزشکی قانونی ببرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما سعی کنید ابتدا دلایل و مستندات تهیه بکنید آن موقع شکایت کنید می‌توانید پرینت تمام پیامک‌ها را بگیریدبه این صورت هم که ایشان می‌گویند نیست