مشاوره حقوقی رایگان - بردن آبرو در اینستاگرام

سلام خسته نباشید
یک سری از افرادی که میشناسم به خاطر یک استوری تو اینستاگرام از پیجی که پاک شده تو پلیس فتا شکایت کردند و ادعا دارند که این پیج مال من هست و شماره جدیدی که من حدود ده روزه گرفتم هم روی پیج بوده است.
من چی کار میتونم بکنم و حکم آبرو بردن یک شخصی تو اینستا چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود قابل شکایت و پیگیری است اگر اثبات شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر(آبروی اشخاص در فضای مجازی بردن) از طریق مراجع قضایی پیگرد قانونی دارد.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

طرح دعوی به جهت اقدامات ر اینستا یهدجهت موجه نبودن حضور در این اپلیکشن مسموع نیست