مشاوره حقوقی رایگان - استوری اینستاگرام، دلیل صدور مجوز دادستان به وزارت اطلاعات

بنده یک پیج خصوصی اینستاگرام که بدون پست و با 96 نفر دنبال کننده که بالای 80٪ آن از دوستان اقوام اشنایان هستند،من 8/9 ماه قبل تعداد 8 یا 10 استوری اعتراضی گذاشتم که توهین و تبلیغی صورت نگرفت صرفا همدردی با خانواده های داغدار که عزیزشون اعدام شده بود است و طبق الگوریتم اینستاگرام بعد از 24 ساعت پاک شد، حالا بعد گذشت چندماه 6نفر از اطلاعات به خانه محل سکونت من با حکم اومدن و بعد از تفتیش کل اتاق من بدون موردی منو به دفتر مراجعین وزارت دعوت و پس از چندین سوال که صورت جلسه کردن من رو رها و تشکیل پرونده به دادسرا وبعد دادگاه انقلاب فرستادن و موبایل منو ضبط و نزد خودشون برای بازیابی اطلاعاتش نگه داشتند و گفتن بعد از بازیابی ظرف حداکثر 2هفته پس میدیم، حالا بعد 80 روز ندادن گوشی رو،حالا که جلسات دادگاه تموم شد و حکم صادر شده وزمان اعتراض هم بپایان رسیده هنوز پس ندادن و پاسخگو نیستن.در حکم من فقط وفقط چنتا استوری اینستا دلیل صدورحکم شد و نه هیچ تخلف دیگه،که تبدیلش کردن به دو پرونده مجزا ،1_توهین به مقدسات حکم:6ماه حبس تعزیری وبمدت یکسال تعلیق 2_تبلیغ علیه نظام حکم:3ماه حبس تعزیری و تعلیق بمدت 2سال که تبدیل به سه میلیون تومان نقدی و دو سال شرکت در نماز جمعه‌ها و دو سال شرکت هفتگی در جلسات تبیین اطلاعات سپاه تا دوسال گذاشتن پست و استوری به نفع نظام در فضای مجازی دنبال نکردن هیچ گونه صفحات ضد نظام،حالا میخام بدونم چرا دادستان حکم تفتیش خونه و دستگیری داده؟
و وزارت اطلاعات که به چه استنادی اقدام به گزارش و دستگیری و تفتیش منزل کرده؟این پرونده سراسر دارای مشکل بوده و حالا ممنون میشم کمکم کنید برای گرفتن حق خودم،ممنون از صبوری و مطالعه مشاوران محترم دادراه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بابد پرونده شما مطالعه شود در دادگاه انقلاب

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است که پرونده مورد مطالعه قرار گیرد.