مشاوره حقوقی رایگان - مشترک بودن درب پارکینگ اختصاصی و درب نفر رو

سلام وقت بخیر
یک واحد آپارتمانی موجود میباشد که پارکینگ اختصاصی دارد و تنها آن واحد می باشد که امکان تردد و پارک ماشین در جایگاه پارکینگ اختصاصی خود دارد.
درون یک لنگه از درب پارکینگ یک درب نفر رو برای تردد اهالی ساختمان موجود می باشد.
به منظور تردد آسان از درب پارکینگ خواهان برقی نمون درب به صورت بازویی هستم. آیا انجام این کار بر اساس قانون میباشد؟ و اینگه پس از برقی نمودن درب پارکینگ اختصاصی قرار ندادن ریموت درب در اختیار همسایگان دیگر قانونی می باشد؟
لازم به ذکر است برقی کردن درب پارکینگ اختصاصی با هزینه شخصی صورت خواهد پذیرفت
با تشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای هر گونه تغییر در مشاعات نیاز به رضایت اکثریت مالکین می‌باشد