مشاوره حقوقی رایگان - داشتن کلید درب پارکینگ در طبقه همکف توسط مالکین

با سلام و احترام و تشکر از بذل توجه کارشناسان محترم حقوقی
-ساختمان 7 طبقه و دارای 5 واحد مسکونی مستقل می باشد و دو طبقه همکف و زیرزمین مجموعاً 8 واحد پارکینگ طبق صورتمجلس تفکیکی و سندهای تک برگ دارد.(3 پارکینگ در زیرزمین و 5 واحد پارکینگ در همکف) و درب ورودی طبقات پارکینگ در همکف و زیرزمین مستقل می باشد.
-نظر به طراحی نامناسب ساختمان در جهت ورود به ساختمان از محل درب ورودی ( نفر رو )، ابتدا می بایست وارد محوطه پارکینگ در محوطه همکف شویم و از کنار خودروهای پارک شده وارد راه پله و آسانسور شویم. لذا در زمان خرید لوازم منزل و آوردن اجناس حجیم دچار مشکل تردد می شویم . و لذا اینجانب که مالک واحد مسکونی طبقه چهارم می باشم و دارای پارکینگ در طبقه زبرزمین هستم، درخواست کلید ریموت درب پارکینگ طبقه همکف را از یکی از مالکین ساختمان که خود را مدیر ساختمان می داند و درحال حاضر مالک 3 واحد مسکونی مستقل و 6 واحد پارکینگ مجزا می باشد را نمودم ولی ایشان اعلام می نماید که درب پارکینگ زیرزمین مربوط به شما مستقل است و از دادن ریموت درب پارکینگ طبقه همکف و درب پشت بام خودداری می نمایند. و لذا با ایجاد محدودیت بی مورد و از روی لجاجت در تردد به منظور ورود اجناس از درب پارکینگ همکف باعث رنجش اینجانب شده اند.آیا امکان شکایت حقوقی از ایشان می باشد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد