مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به اخراج در صورت درخواست بازنشستگی

سلام . من مدت نوزده سال و شش ماه در یک شرکت ترانس سازی در قسمت آهنگری کار میکنم و دو ماه پیش من و همکارانم که حدودا صد و بیست نفر هستیم اقدام به بازنشستگی با سختی کار کردیم . طی بازرسی اداره بهداشت سخت و زیان آور بودن محل کارمان تایید شد. ولی کارفرما ما را تهدید به اخراج کرده و میگوید در صورت پس نگرفتن درخواست بازنشستگی با سختی کار قراردادمان را که دو ماه دیگر تمام میشود تمدید نمیکند. آیا کارفرما میتواند چهارماه قبل از بازنشستگی با تمدید نکردن قرارداد به ما عدم نیاز بزند؟ اگر این کار بکند برای بازنشستگی باید چه کاری انجام دهیم ؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار علیه کارفرما نسبت به شکایت اقدام بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به اداره کار محل اشتغال خود مراجعه نمایید و اقدام به شکایت کنید