مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به اخراج در صورت درخواست بازنشستگی

با سلام بنده به مدت نوزده سال و دو ماه در یک کارخانه که سالن آهنگری میباشد مشغول کارم که کارگاهی که در آن مشغولم شامل کار با سختی و زیان آور میباشد و ما و همکاران جزء اولین کسایی هستیم که قراره از این شرکت بازنشسته بشویم و یک سال مانده به پایان خدمتمون درخواست بازنشستگی دادیم و کارگاه ما شامل سختی و زیان آور شده ولی کارفرما و مدیر عامل شرکت کسانی که درخواست بازنشستگی دادن را تهدید به اخراج ‌‌واخراج میکند ما و همکاران چی کار باید بکنیم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ممکن است برای شما مشاغل سخت رد نکرده باشند اگر زمان موعود بازنشسته نکردند در اداره کار طرح دعوا کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا تا بیست سال تمام نشده حوصله کنید ثانیا به آنها ربطی ندارد بلکه باید به تامین اجتماعی مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت اخراج، از طریق اداره کار نسبت به ثبت شکایت اقدام نمائید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید