مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی مجدد پرونده

آیا دادگاه تجدید نظر دوباره می‌تواند پرونده که چندین بار به دادگاه بدوی و تجدید نظر رفته دوباره به همان کارشناسان 3 نفری که قبلا رفته بود و نظر سه نفره داده بودن دوباره به کارشناسی ارسال شود

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قاضی می‌تواند هر نوع تحقیقی از جمله ارجاع امر به کارشناس حتی کارشناس سابق ارجاع نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در یک موضوع کارشناس یا هیات کارشناسی نمی توانند نظریه بدهند اگر اعتراض شده با نظر قاضی می بایست به هیات 5 نفره ارجاع شود. شاید قاضی از کارشناسان قبلی نظریه تکمیلی خواسته است .

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.درصورت ابهام میتواند نظریه تکمیلی بخواهد