مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی مجدد در دادگاه تجدید نظر

سلام به وکلای محترم.
من لایحه به دادگاه تجدید نظر دادم و درخواست کارشناسی مجدد کردم. چون نتونستم مدارکم به موقع به کارشناس نشون بدم، مدارک رو بردم دادگاه و گذاشتم روی پرونده و متوجه نظریه کارشناس هم نشدم. آیا پرونده من تجدید نظر میره و کارشناسی مجدد میشه یا نه؟ راهنمایی کنید. ممنون.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برای کارشناسی مجدد باید به نظریه کارشناس در زمان مقرر اعتراض کنید تا به هیات کارشناسی ارجاع شود